4,9
4.5/5
(999+)

Dreambody

Creëer een droomfiguur met het dreambody pakket!

Je bent niet helemaal gelukkig met je lichaam en je krijgt bepaalde plekken gewoonweg niet helemaal strak. Hoe vaak je ook sport en hoe gezond en gevariëerd je ook eet. Onwijs frustrerend! Wil jij wél jouw “dreambody” creëren, maar niet 7 dagen in de week in de sportschool staan? Dan is het dreambody pakket iets voor jou! Het dreambody pakket bestaat uit elektrostimulatie behandelingen, cavitatie behandelingen en lymfedrainage behandelingen. Iedere behandeling brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Voeg je deze behandelingen samen? Dan kan jij jouw droomfiguur creëren. We zetten de behandelingen van het dreambody pakket hieronder voor je op een rijtje.

Locatie

Rotterdam, Antwerpen

Tarief

Vanaf €100 (Bekijk alle tarieven)

Elektrostimulatie (EMS)

Bij Electro Musculair Stimulation (EMS) worden elektroden op verschillende delen van het lichaam geplaatst (globale EMS) of enkel op een spier (lokale EMS). Deze elektroden staan in verbinding met een apparaat dat elektrische impulsen naar de spieren stuurt. De elektrische impulsen worden afgesteld op een intensiteit en frequentie. Door de spierspanningen worden de spieren getraind en figuurcorrecties uitgevoerd. Wil jij sneller vet verbranden en spieren opbouwen? Dan is elektrostimulatie zeker iets voor jou.

Lymfedrainage behandelingen

Een lymfedrainage behandeling, ook wel pressotherapie genoemd, is een behandeling waarbij de natuurlijke bloedcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd. Overtollig vocht en afvalstoffen worden hierdoor beter afgevoerd. Je hebt baat bij pressotherapie als je moeilijk afvalt en/of lastig op gewicht blijft, je last hebt van cellulitis en/of een slechte doorbloeding en wanneer je veel vocht en afvalstoffen vasthoudt.

Cavitatie behandeling (FAT X)

Cavitatie is een nieuwe, niet-chirurgische behandelmethode om vetophopingen in probleemgebieden zoals de billen en buik te verwijderen. Met een cavitatie behandeling (afslankmethode) worden vetzuren en afvalstoffen met behulp van hoogfrequente geluidsgolven uit het lichaam verwijderd. De behandelingen zijn niet-invasief, het is pijnloos en het neemt weinig tijd in beslag. Het grootste voordeel van cavitatie behandelingen? Je slankt af op de gewenste plekken.

Goed voorbereid naar de behandelingen!

Voordat de behandeling start bespreken we jouw doelen en meten we je omvang op diverse plekken. Indien gewenst maken wij voor-foto’s, wat zeker aan te raden is. Je bereid je voor op de behandelingen door gemakkelijke sportkleding te dragen en vooraf 1 liter water te drinken. De behandelingen van het dreambody pakket worden tegelijkertijd uitgevoerd met drie apparaten. De sessie vindt vijf weken lang iedere week plaats. Na iedere behandeling drink je weer 1 liter water om de afvalstoffen sneller uit je lichaam te krijgen en eventuele bijwerkingen te voorkomen. Verder kun je jouw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Veelgestelde vragen

Het dreambody pakket bestaat uit 5 sessies. Na de eerste sessie zie je direct resultaat.

Hoeveel gewicht en centimeters je kwijtraakt is niet concreet te zeggen. Iedereen is natuurlijk uniek. Gemiddeld raak je tussen de 2 en 10 kilo kwijt en 2 tot wel 20 centimeter.

Het advies is iedere dag minimaal 30 minuten te bewegen.

Je hoeft niet te lijnen, maar wij adviseren het wel om gezond en gevarieerd te eten. Daarnaast is het altijd goed om minimaal 2 liter water per dag te drinken.

Bekijk ook eens

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of