4,9
4.5/5
(999+)

Openingsactie:
5x Full Body + Gezicht van €749 voor €400,-

Vanaf begin augustus ervaar je Gloow ook in Genk. Bij onze tweede high-end vestiging in België kun je deze zomer terecht voor laserontharing en beautybehandelingen. In onze gloednieuwe en ruime vestiging in het oosten van Vlaanderen staan onze specialisten binnenkort weer klaar zodat ook jij kunt genieten van een zijdezachte huid.

Samen met jou vieren wij het openen van onze 5e vestiging! Daarom nu tijdelijk 5x Full body laserontharen, inclusief gezicht, van €749 voor maar €400! Profiteer van deze megadeal en ervaar gloow in onze nieuwe vestiging Genk.

Deze deal geldt nog:

Actie is helaas verlopen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je als een van de eerste op de hoogte bent van de laatste acties.
Breda Gloow

Wat is laserontharing?​

Laserontharing is een pijnloze methode waarbij haar permanent wordt verwijderd. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is. Elke 4 tot 6 weken onderga je een laserbehandeling en aan het eind van alle behandelingen ervaren de meesten permanente ontharing. 

 

Gloow Laser-en Beauty

Al jaren zorgen wij met plezier, enthousiasme en expertise voor jouw mooie huid! Onze expertise blijkt uit ruim 95.000 succesvolle laserbehandelingen en een hoge score van 4.9/5 (1600+) Reviews op Google. Veiligheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Op zoek naar professionele, persoonlijke en vakkundige hulp? Dan ben je bij de huidtherapeuten van Gloow Laser- en beauty aan het juiste adres! Zien we je snel?

Gloow actie 2024

Hoe werkt het?

Gloow - Laserkliniek

Ontdek de revolutie van laserontharen bij Gloow

Boek de deal.
of kom langs voor een
gratis proefbehandeling
en intake.

Of

Locaties

België

Mock-up Breda Signing buitenmuur 404x267 Purple

Genk

Adres
Bretheistraat 125
3600 Genk

E-mail
genk@gloow.com

Telefoon
Bel: 085 1094403

62f4ca47be7e7e3d8df3754f_Group 18759

Antwerpen

Adres
Antwerpsestraat 79
2840 Rumst

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: +32 32 84 8122

Nederland

Mock-up Breda Signing buitenmuur 404x267 Purple

Breda

Adres
Markendaalseweg 121
4811 KW Breda

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 085 1094403

62f4ca463ef1496499b82646_Group 18757

Rotterdam

Adres
Tjalklaan 95
3028JJ Rotterdam

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 010 314 69 81

62f4ca464efd7273e07ee54b_Group 18758

Amsterdam

Adres
Kruisweg 987a
2132CE Hoofddorp

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 023 576 69 23

Veelgestelde vragen

Ja! Wij maken gebruik van de ICE Diode Triplewave laser. Deze laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje. De warmte wordt ook geleidelijk opgebouwd, naar ca. 45 graden Celcius. Dit is een veilige temperatuur en wordt zelfs als aangenaam ervaren. Daarnaast beschikt de Diode ICE Triplewave laser over een ICE kop, die verkoelt tot -15 graden. Het laseren is daardoor pijnloos. Het is onmogelijk dat lymfe- en zweetklieren beschadigen.

24 tot 48 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, graag ervoor zorgen dat de te behandelen zone gladgeschoren is. Houd er rekening mee dat wij een zongebruinde huid kunnen laseren, maar dat je in zeven dagen voor en na de behandeling niet zont. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en bruiningscrème. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

Voor de behandeling loopt de specialiste de te behandelen zones na. Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel koelt de huid en bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes en de eiwitten worden vernietigd. Verdere haargroei is onmogelijk gemaakt, de laserbehandeling zorgt dus voor definitieve ontharing. De behandeling verloopt pijnloos.

Na één behandeling met de Diode ICE laser heb je vaak al direct resultaat, maar het definitieve effect varieert natuurlijk per persoon, afhankelijk van huid- en haartype. Over het algemeen bereikt men na 6 tot 8 behandelingen een definitieve ontharing. Dit betekent afscheid nemen van scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen! 

Na de laserbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kunt gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Een "zone" verwijst naar 1 specifiek lichaamsdeel dat  wordt behandeld. Dit kan elke lichaamsdeel zijn. Bijvoorbeeld: Oksels of Bikinilijn is 1 zone.  Bikinilijn én de onderbenen zijn 2 zones enz. Alle combinaties van lichaamsdelen (zones) zijn bij ons mogelijk. 

In 2024 worden acnebehandelingen, behandelingen en definitief laserontharen vergoed.

Er bestaat dus een goede kans dat jouw behandeling voor acne of ontharen vergoed wordt!

Wist je al dat behandelingen voor definitief ontharen worden gedekt door de aanvullende verzekering en dat deze behandelingen niet vallen onder het eigen risico.

Maak dit jaar dus nog gebruik van de aanvullende verzekering voor definitief ontharen en/of acnebehandelingen.

Wist je dat je bij Gloow is  de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig heb van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief ben je bij ons welkom. Heb je nog vragen? Onze huidspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

 
 
 
Lets-Gloow