4,9
4.5/5
(999+)

Zonder pijn en uiterst doeltreffend voor direct zichtbare ontharing

Gratis proef-
behandeling!

Gratis

Intake + laser proefbehandeling

Duur

20 – 25 minuten

Slim woman touches her smooth skin on legs

Hoe werkt het?

Waarom Gloow?

5/5

"Het is echt een moment rust en gezelligheid bij ze in de kliniek"

4.5/5

01-08-2023

Goed voorbereid je behandeling in:

Wil jij een zone laten laseren en voorgoed van de vervelende haargroei afzijn? Boek de afspraak en vul het intakeformulier in zodat we de nodige informatie van je hebben. Een intake op locatie is hierdoor niet meer nodig, je kunt direct behandeld worden!

24 tot 48 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, zorg je ervoor dat de te behandelen zone gladgeschoren is. Houd er rekening mee dat wij een zongebruinde huid kunnen laseren, maar zorg dat je in de zeven dagen voor en na de behandeling niet zont. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en bruiningscrème. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

Voor de behandeling loopt de specialiste de te behandelen zones na. Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel koelt de huid en bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes en de eiwitten worden vernietigd. Verdere haargroei is onmogelijk gemaakt, de laserbehandeling zorgt dus voor definitieve ontharing.

Het resultaat van de laserbehandeling met Diode ICE laser is vrijwel altijd definitief, maar het verschilt uiteraard per persoon. Dit is onder meer afhankelijk van jouw huid- en haartype. Toch is iemand gemiddeld *na 6 tot 8 laserbehandelingen uitbehandeld en definitief onthaart. Weg met de scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen!
* Elk mens is natuurlijk uniek, dus hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Na de laserbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kunt gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Gemiddeld heb je 6 tot 8 laserbehandelingen nodig voor een definitief haarvrij resultaat. Wij raden aan de laserbehandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Resultaten zijn duidelijk zichtbaar na de eerste sessie. Voor een optimaal eindresultaat is het essentieel dat je het behandeltraject afmaakt.