4,9
4.5/5
(999+)

Gloow - Laserontharing voor mannen

Steeds meer mannen (sporters) ontdekken de voordelen van pijnloos laserontharen bij Gloow Laserkliniek! Laserontharing biedt niet alleen tijds- en geldbesparing (geen gedoe meer met scheerroutines, wax en scheermesjes), maar zorgt ook voor een zijdezachte, haarvrije huid en verbeterde prestaties. Bovendien maakt het het verwijderen van (sport)tape eenvoudiger zonder haartjes mee te trekken en helpt het bij het behandelen van schaafwonden, waardoor je sneller kunt herstellen na intensieve trainingen. Een verminderde hoeveelheid lichaamshaar bevordert niet alleen de hygiëne en vermindert zweet- en geurproductie, maar benadrukt ook de spierdefinitie en biedt meer comfort tijdens activiteiten met wrijving. Dus geen last meer van irritatie en ingegroeide haartjes die kunnen leiden tot ongemak. Tezamen met  een 4.9 / 5 (1600+) reviews op Google genoeg redenen om te kiezen voor een blijvend glad resultaat met Gloow – Sport Laserontharing.

De voordelen:

Wat is laserontharing?​

Laserontharing is een pijnloze methode waarbij haar permanent wordt verwijderd. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is. Elke 4 tot 6 weken onderga je een laserbehandeling en aan het eind van alle behandelingen ervaren de meesten permanente ontharing. Je haalt de huid niet meer open met scheermesjes, ingegroeide haren zijn verleden tijd en je hoeft geen scheermesjes, wax-strips of scheerschuim meer te kopen. 

Klaar voor de start...

Onze deskundige huidtherapeuten hebben zich o.a. gespecialiseerd in het aanpakken van haargroei bij sporters. Ze stellen samen met jou een persoonlijk behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw wensen of sportprestaties.

Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreek je met onze huidtherapeut welke gebieden je graag wilt laten behandelen. Dit kan variëren van de rug tot de baardstreek of onderbenen.

Onze huidtherapeut kan je uitgebreid alles uitleggen over de behandeling met onze professionele Diode ICE laser Lasers, de resultaten evenals eventuele vergoedingen bij de verschillende zorgverzekeringen.  

Heb je misschien nu al vragen? Onze specialisten staan klaar om geheel vrijblijvend al je vragen te beantwoorden.

Laserontharing voor mannen

Tarieven laserontharen

Gloow - Sport Laserontharing

Ontdek de revolutie van nooit meer scheren

Kom langs
voor een gratis
proefbehandeling
en intake.

Of

Locaties

Mock-up Breda Signing buitenmuur 404x267 Purple

Breda

Adres
Markendaalseweg 121
4811 KW Breda

E-mail
[email protected]

Opening
 15 april 2024

62f4ca463ef1496499b82646_Group 18757

Rotterdam

Adres
Tjalklaan 95
3028JJ Rotterdam

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 010 314 69 81

62f4ca47be7e7e3d8df3754f_Group 18759

Antwerpen

Adres
Antwerpsestraat 79
2840 Rumst

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: +32 32 84 8122

62f4ca464efd7273e07ee54b_Group 18758

Amsterdam

Adres
Kruisweg 987a
2132CE Hoofddorp

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 023 576 69 23

Hoge kortingen (!) bij 5x dezelfde laserbehandeling

Veelgestelde vragen

24 tot 48 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, graag ervoor zorgen dat de te behandelen zone gladgeschoren is. Houd er rekening mee dat wij een zongebruinde huid kunnen laseren, maar dat je in zeven dagen voor en na de behandeling niet zont. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en bruiningscrème. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

Voor de behandeling loopt de specialiste de te behandelen zones na. Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel koelt de huid en bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes en de eiwitten worden vernietigd. Verdere haargroei is onmogelijk gemaakt, de laserbehandeling zorgt dus voor definitieve ontharing. De behandeling verloopt pijnloos.

Na één behandeling met de Diode ICE laser heb je vaak al direct resultaat, maar het definitieve effect varieert natuurlijk per persoon, afhankelijk van huid- en haartype. Over het algemeen bereikt men na 6 tot 8 behandelingen een definitieve ontharing. Dit betekent afscheid nemen van scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen! 

Na de laserbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kunt gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Een "zone" verwijst naar een specifiek lichaamsdeel dat wordt behandeld. Dit kan elke lichaamsdeel zijn. Bijvoorbeeld, als je ervoor kiest om 3 zones te laten laseren, kunnen dit je beide oksels, buik en onderbenen zijn. Alle combinaties van lichaamsdelen (zones) zijn bij ons mogelijk.