4,9
4.5/5
(999+)

Lymfedrainage behandeling

Wat is lymfedrainage?

Lymfedrainage, ook wel pressotherapie genoemd, is een behandeling waarbij de natuurlijke bloedcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd. Hierdoor worden overtollig vocht en afvalstoffen beter afgevoerd. Het is een ontspannende behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van een luchtdrukpak. Lymfedrainage zorgt voor een snellere afvoer van lichaamsvet na een cavitatie behandeling, het verminderen van cellulitis, het verbeteren van het metabolisme en de bloedcirculatie en het activeren van de stofwisseling.

Locatie

Rotterdam, Hoofddorp, Antwerpen

Tarief

Vanaf €100 (Bekijk alle tarieven)

Voor wie is lymfedrainage
geschikt?

Functioneert jouw lymfestelsel niet zoals gewenst en wil je deze weer in een betere conditie brengen? Dan is lymfedrainage een goede behandeling voor jou. Vochtophopingen en verstoppingen in de lymfebanen kunnen ontstaan door slechte gewoontes zoals roken, vet eten, te weinig bewegen en alcohol. Dit is natuurlijk niet prettig. Pressotherapie is geschikt als je:
– Moeilijk afvalt en lastig op gewicht blijft
– Last hebt van cellulitis (in combinatie met een cavitatie behandeling)
– Last hebt van een slechte doorbloeding
– Veel vocht- en afvalstoffen vasthoudt (blokkade in het lymfestelsel)
– Vermoeid of futloos bent

Hoe gaat de lymfedrainage behandeling in zijn werk?

De behandeling is zeer ontspannend. Pressotherapie is een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciaal luchtdrukpak. De zogenaamde lymfedrainage wordt door de segmenten van het pak gestuurd. De golfbewegingen, veroorzaakt door de luchtdruk, verbeteren de lymfe- en bloedcirculatie waardoor overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. De bloedcirculatie verbetert en je voelt je energieker. Het lymfedrainage-apparaat ontgift het lichaam en stimuleert tegelijkertijd de vetverbranding. Het wordt dus gemakkelijker om gewicht te verliezen. Wist je dat je tijdens een lymfedrainage behandeling zo’n 500 tot 600 kcal verbrandt? Wil jij je dreambody creëren? Kies dan voor het dreambody pakket! Combineer elektrostimulatie behandelingen met cavitatie behandelingen en pressotherapie.

Wist je dat… Je tijdens een lymfedrainage behandeling tot wel 600 kcal verbrandt?

Goed voorbereid je behandeling in:

Voor je met de pressotherapie start, bespreken we jouw wensen en doelen. We meten je omvang op diverse plekken en maken indien gewenst foto’s. Wij adviseren gemakkelijke sportkleding te dragen en voor de behandeling 1 liter water te drinken.

 

Pressotherapie met een lymfedrainage-apparaat is bijzonder ontspannend. Het wordt uitgevoerd in een revolutionair en elektronisch aangestuurd luchtdrukmassagepak. Je neemt volledig gekleed plaats in het pak dat is aangesloten op het lymfedrainage apparaat. Dit lymfedrainage-apparaat zorgt door middel van lucht (in een vooraf bepaald ritme en volgorde) voor drainage van overtollig lymfe- en afvalvocht. Het is een zeer effectieve en tevens prettige behandeling. Eigenlijk kun je het zien als een wellness-sensatie!

Na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken. Direct na de lymfedrainage behandeling drink je ook 1 liter water, om zo de afvalstoffen sneller uit je lichaam te krijgen en eventuele bijwerkingen te voorkomen of te verminderen. In sommige gevallen is het mogelijk dat je last krijgt van diarree, drink in dit geval meer water.

Lymfedrainage behandeling

Lymfedrainage, ook wel pressotherapie genoemd, is een behandeling waarbij de natuurlijke bloedcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd. Hierdoor worden overtollig vocht en afvalstoffen beter afgevoerd. Het is een ontspannende behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van een luchtdrukpak.

Pressotherapie zorgt voor:

 • Een snellere afvoer van lichaamsvet na een cavitatie behandeling
 • Verminderen van cellulitis
 • Een krachtige drainage van vocht
 • Een verbetering van het metabolisme en de bloedcirculatie
 • Het activeren van de vetstofwisseling

Functioneert jouw lymfestelsel niet zoals gewenst en wil je deze weer in een betere conditie brengen? Dan is lymfedrainage een behandeling voor jou. Vochtophopingen en verstoppingen in de lymfebanen kunnen ontstaan door slechte gewoontes zoals roken, vet eten, te weinig bewegen en alcohol. Dit is natuurlijk niet prettig. Pressotherapie is geschikt als je:

  • Moeilijk afvalt en lastig op gewicht blijft
  • Last hebt van cellulitis (in combinatie met een cavitatie behandeling)
  • Last hebt van een slechte doorbloeding
  • Veel vocht- en afvalstoffen vasthoudt (blokkade in het lymfestelsel)
  • Vermoeid of futloos bent

De behandeling is ontspannend. Pressotherapie is een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciaal luchtdrukpak. De zogenaamde lymfedrainage wordt door de segmenten van het pak gestuurd. De golfbewegingen, veroorzaakt door de luchtdruk, verbeteren de lymfe- en bloedcirculatie waardoor overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. De bloedcirculatie verbetert en je voelt je energieker. Het lymfedrainage apparaat ontgift het lichaam en stimuleert tegelijkertijd de vetverbranding. Het wordt dus gemakkelijker om gewicht te verliezen. Wist je dat je tijdens een lymfedrainage behandeling zo’n 500 tot 600 kcal verbrandt?

Er mag niet worden behandeld:

 • Bij zenuwziekten
 • Bij hemofilie (stollingsstoornis)
 • Bij trombose
 • Tijdens de zwangerschap en tot 6 weken na de bevalling
 • Tot drie maanden na een (buik)operatie

Wij adviseren om in comfortabele kleding (zoals sportkleding) naar de behandeling te gaan. Om afvalstoffen sneller uit het lichaam te verwijderen en bijwerkingen te verminderen, is het belangrijk om 1 liter water te drinken vóór de behandeling en 1 liter ná de behandeling. Je kunt de dagelijkse werkzaamheden en bezigheden direct na de lymfedrainage behandeling weer oppakken. In sommige gevallen kun je na de behandeling last krijgen van diarree. Drink in dit geval meer water.

Bekijk ook eens

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of