4,9
4.5/5
(999+)

Gratis proefbehandeling

Hoi! Wat leuk dat je interesse toont in onze laserbehandelingen. Bij Gloow nodigen wij je graag uit om de ultieme gladheid te ontdekken met een gratis proefbehandeling inclusief een intake.

Het is begrijpelijk dat jij je afvraag waarom een intake nodig is voorafgaand aan de proefbehandeling. Een intake (+/- 15 min.) stelt ons in staat om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen, waardoor we de behandeling kunnen aanpassen aan jouw individuele situatie. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en effectieve ervaring, gericht op jouw behoeften. Bovendien kunnen we tijdens de intake al jouw vragen beantwoorden, precies uitleggen wat je kunt verwachten, hoe we te werk gaan en welke zorgverzekeraars met vergoedingen werken.

Dus laat ons je begeleiden naar een zijdezachte huid, pijnloos en vol zelfvertrouwen… en zeg vaarwel tegen ingegroeide haartjes of het gedoe van scheren/waxen wanneer het jou net even niet uitkomt.

De voordelen:

Boek nu je gratis proefbehandeling en maak kennis met Gloow

Wat is laserontharing?​

Laserontharing is een pijnloze methode waarbij haar permanent wordt verwijderd. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is. Elke 4 tot 6 weken onderga je een laserbehandeling en aan het eind van alle behandelingen ervaren de meesten permanente ontharing. 

Jouw afspraak

Onze ervaren huidtherapeuten streven ernaar om jou moeiteloos en haarvrij door het leven te laten gaan, zonder gedoe van scheren, waxen of scheermesjes. Samen met jou stellen ze een persoonlijk behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreek je met onze huidtherapeut welke gebieden je graag haarvrij wilt hebben. Of het nu gaat om oksels, bikinilijn, benen of andere gebieden.

Daarnaast zal onze huidtherapeut je ook uitgebreid alles uitleggen over de behandeling met onze professionele Diode ICE laser en de te verwachten resultaten.

Heb je misschien nu al vragen? Onze specialisten staan klaar om je geheel vrijblijvend te woord te staan.

Gloow laserontharing

Tarieven laserontharen

Gloow - Laserkliniek

Ontdek de revolutie van laserontharen bij Gloow

Kom langs
voor een gratis
proefbehandeling
en intake.

Of

Locaties

Mock-up Breda Signing buitenmuur 404x267 Purple

Breda

Adres
Markendaalseweg 121
4811 KW Breda

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 085 1094403

62f4ca463ef1496499b82646_Group 18757

Rotterdam

Adres
Tjalklaan 95
3028JJ Rotterdam

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 010 314 69 81

62f4ca47be7e7e3d8df3754f_Group 18759

Antwerpen

Adres
Antwerpsestraat 79
2840 Rumst

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: +32 32 84 8122

62f4ca464efd7273e07ee54b_Group 18758

Amsterdam

Adres
Kruisweg 987a
2132CE Hoofddorp

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 023 576 69 23

Hoge kortingen (!) bij 5x dezelfde laserbehandeling

Veelgestelde vragen

Een "zone" verwijst naar 1 specifiek lichaamsdeel dat  wordt behandeld. Dit kan elke lichaamsdeel zijn. Bijvoorbeeld: Oksels of Bikinilijn is 1 zone.  Bikinilijn én de onderbenen zijn 2 zones enz. Alle combinaties van lichaamsdelen (zones) zijn bij ons mogelijk. 

Ja! Wij maken gebruik van de ICE Diode Triplewave laser. Deze laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje. De warmte wordt ook geleidelijk opgebouwd, naar ca. 45 graden Celcius. Dit is een veilige temperatuur en wordt zelfs als aangenaam ervaren. Daarnaast beschikt de Diode ICE Triplewave laser over een ICE kop, die verkoelt tot -15 graden. Het laseren is daardoor pijnloos. Het is onmogelijk dat lymfe- en zweetklieren beschadigen.

24 tot 48 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, graag ervoor zorgen dat de te behandelen zone gladgeschoren is. Houd er rekening mee dat wij een zongebruinde huid kunnen laseren, maar dat je in zeven dagen voor en na de behandeling niet zont. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en bruiningscrème. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

Voor de behandeling loopt de specialiste de te behandelen zones na. Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel koelt de huid en bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes en de eiwitten worden vernietigd. Verdere haargroei is onmogelijk gemaakt, de laserbehandeling zorgt dus voor definitieve ontharing. De behandeling verloopt pijnloos.

Na één behandeling met de Diode ICE laser heb je vaak al direct resultaat, maar het definitieve effect varieert natuurlijk per persoon, afhankelijk van huid- en haartype. Over het algemeen bereikt men na 6 tot 8 behandelingen een definitieve ontharing. Dit betekent afscheid nemen van scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen! 

Na de laserbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kunt gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.